DE START VAN DE STADSQUIZ MAASSLUIS IS BEKEND

Maassluis wordt op z’n kop gezet

Via flyers, social media, pers en via mondelinge communicatie heeft de organisatie van de Stadsquiz Maassluis als actieperiode aangegeven de maanden mei tot en met september. Echter geluiden uit de samenleving hebben ons doen besluiten de actieperiode aan te passen.

De actieperiode wordt gewijzigd in de periode vanaf begin juni tot en met eind september. Dit naar aanleiding van opmerkingen van diverse organisaties, bedrijven, scholen en deelnemers. Zij stelden voor om meer tijd in te ruimen om teams samen te stellen. Voor scholen komt het beter uit om bij het begin van het nieuwe schooljaar, in het kader van (hernieuwde) kennismaking, met een schoolteam de vragen en opdrachten op te lossen. Bedrijven hebben meer tijd nodig om teams samen te stellen die het tegen elkaar op gaan nemen. Voor families, vriendenclubs, elftallen van (sport)verenigingen zijn de zomermaanden bij uitstek de stille periodes, want er wordt vakantie gevierd.

Deze signalen en positieve reacties wil de organisatie niet naast zich neerleggen. Het betekent duidelijk dat de Stadsquiz Maassluis leeft.

De start van de Stadsquiz Maassluis is vastgesteld op zaterdag 2 juni en het Quizboek kan door de teamcaptains worden afgehaald tussen 14.00 uur en 16.00 uur in Museum Maassluis aan de Zuiddijk 16.

Het inleveren van het Quizboek, met de antwoorden en uitgevoerde opdrachten, is op zaterdag 29 september. De locatie en tijden zijn eveneens Museum Maassluis van 14.00 uur tot 16.00 uur.

De feestelijke prijsuitreiking is voorlopig vastgesteld op zaterdag 13 oktober.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *