Teams

Welk team wordt het slimste, creatiefste en sportiefste van Maassluis?

Sport-, buurt- en wijkverenigingen, politieke partijen, scholen, families, eenieder die een team van 6 – 20 personen op de been kan brengen, kan meedoen aan de Stadsquiz Maassluis.

De opdracht

Het team krijgt de opdracht om alle vragen en opdrachten, die in een Quizboek zijn opgenomen, op te lossen en uit te voeren. De vragen en antwoorden kunnen in teamverband worden uitgevoerd. Maar ook een lid van het team kan via het internet al veel van de antwoorden op de vragen opzoeken. Ook leuke zoektochten door Maassluis staan in het quizboek. Er zijn 235 vragen en opdrachten die het team moet vinden en uitvoeren. Het team krijgt hiervoor voldoende tijd: mei tot september.

Voorwaarden voor deelname

Het inschrijfgeld voor een team is € 35,00. Het inschrijfformulier is te vinden onder ‘Inschrijven’. Hier geeft het team ook aan voor welk goed doel het gaat strijden. Het reglement voor deelname kan je vinden onder Reglement.

Te winnen

De drie teams met het hoogst aantal punten krijgen een cheque van:
winnende team € 535,00
tweede team € 335,00
derde team € 235,00
Dit geldbedrag doneert het team aan een goed doel in Maassluis (niet aan henzelf of
een commerciële instelling). Op de slotavond is er voor elk team ook een prijs.
Wat dat wordt blijft een verrassing.

Inschrijfgeld

Een team maakt het inschrijfgeld van € 35,00 over naar: Hist Ver Maassluis, NL63 INGB 0008 222 740 onder vermelding van de teamnaam en naam contactpersoon. Na ontvangst van het inschrijfgeld is de deelname pas definitief. Het team ontvangt een bevestiging en het nummer waaronder het team is ingeschreven.

Concurrentie?

Ben jij benieuwd tegen wie je het opneemt? Bekijk hieronder de lijst met alle teams die deelnemen aan de stadsquiz.

De uitslag!